www.exz.lua.pl - ZAPRASZAMY!!!
de_nuke AnnihilatioN.eGaminG 20 : 4 Poszukiwacze Skilla^^
de_inferno AnnihilatioN.eGaminG 19 : 5 Poszukiwacze Skilla^^
końcowy AnnihilatioN.eGaminG 39:9 Poszukiwacze Skilla^^
SCREENY: www.speedyshare.com/969210973.html
HLTV: http://www.hltv.org/interfaces/download … id=1141774
Ostatnio edytowany przez PrzemaS (2009-04-16 15:30:07)
Użytkownik
2 kolejka jeszcze niebyła rozegrana to ze gralismy spara nieznacyz ze liga HAHA niema kiedy druga kolejka jest!! co ze nas pojechaliscie to sie cieszcie ale to był SPAR z liga mało ma to wspólnego !!
a co było na sparze lepiej niemówic !!ZŁY Dzien poprostu
!!!temat do usuniecia!!!
PS. sorry niezauwarzyłem jest od 16 do 19 a spar odbył sie wczoraj XD a dziś jest 16
Ostatnio edytowany przez Bomber_111 (2009-04-16 16:16:39)
Użytkownik
hahahahahahahahahahahaha . To był zwykły spar i gralismy go przed terminarzem ! . A na sparze było tak : hltv nie było gracze Anhilation grali jak "boty" ze tak powiem , HLTV sie pojawił i gracze momentalnie "pro" sie zrobili . I juz na miejscy prosze H@ o obejrzenie tego demka HLTV . Najlepsza akcja była jak zostałem 1 vs 1 i szedłem po cichu a koles juz mierzył we mnie z awp ;] Skill ? Raczej nie !
Użytkownik
to był spar!! mówiłem ci ze na hltv ktoś podpowiada ale niema co sie kłucic o to co co niejest wazne dla ligi bo to był spar!
PS. mecz ligowy proponował bym na jakims neutralnym serwie bez hltv tylko demka !!
Ostatnio edytowany przez Bomber_111 (2009-04-16 16:49:31)
Wez mnie nie wkurwiaj mecz na GG ustalalismy ze to jest liga a z adminem na GG tez gadalem i mozna zagrac mecz ligowy przed rozpoczeciem 2 kolejki jak cos mam SSY z GG
/EDIT
http://www.speedyshare.com/926917190.html
SCREEN Z ROZMOWY NA GG
Ostatnio edytowany przez PrzemaS (2009-04-16 18:16:48)
Użytkownik
oj dzieci dzieci . Co ci to ss dało to ja niewiem . To nie była liga tylko zwykly spar ! Umówimy sie na gg !.
No nie moge jeszcze mam screeny wszystkie z GG jak mowilismy ze to liga i mnie nawet nie sciemniajcie nie potraficie przegrywac ja juz sie pogodzilem z tym ze tedy przegralismy a teraz wygralismy
Użytkownik
Pokazałes nam ze umiesz kłamac bo poprzednim sparze ligowym . . a to był zwykły spar ! Na gg pisałem Ci cały czas ze mozna grac ale to i tak sie nie bedzie liczyło !.
Użytkownik
BUBU zobacz ze na ss-ie podanym przez przemasa jest napisane na samej górze "ten spar mozecie sobie odpuscic"
Ostatnio edytowany przez Bomber_111 (2009-04-17 17:21:57)
Rozwiniecie tego co napisal Bomber_111 SS: http://www.speedyshare.com/160657337.html
Użytkownik
I jak gramy jeszcze raz to tak !
1.Na naszym Serwerze .
2.bez HLTV same demka ;]
Kurwa wasz serwer jest tylko NS nie chcemy grac u was nasz jest steam i ns HLTV ma byc bo nam sie nie chce krecic demek.
tak znowu dostaniecie w dupe i znow powiecie ze to byl spar a nie liga ...
TO MOZE 2 MECZE POWTORZYMY I ODRAZU z |*GBWTeam*|
Ostatnio edytowany przez PrzemaS (2009-04-18 08:09:29)